Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse.

Integritetspolicy



Vi bryr oss om din integritet


Vi på Däcksmart Fordonsservice Sverige AB, Orgnr 559255-8745 anser att säkerheten rörande dina personuppgifter på vår webbplats är viktigt och vi tar skyddet av dina personuppgifter på allvar.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan knytas till dig som person. Exempel på det är namn, adress och registreringsnummer.
Vi vill att du ska känna dig helt trygg när du använder denna webbplats och vill med denna integritetspolicy förklara hur dina personuppgifter behandlas.


Integritetspolicyn gäller när Däcksmart Fordonsservice Sverige AB levererar tjänster och produkter i förbindelse med ditt besök på vår webbplats samt vid övrig kontakt med oss.

Däcksmart Fordonsservice Sverige AB, Orgnr 559255-8745 är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter och behandlar dina uppgifter enligt GDPR.

Däcksmart Fordonsservice Sverige AB
Hovslagarevägen 19
192 54 Sollentuna

Varför behöver vi dina personuppgifter?

Däcksmart behöver dina personuppgifter för att du ska få ut det bästa av vår tjänst, inklusive relevant information och påminnelser. Detta för att din upplevelse av vår tjänst ska bli så bra och smidig som möjligt.

Dina personuppgifter används till största del av oss i följande syften:


När samlar vi in dina personuppgifter?


Vilka personuppgifter samlar vi in?


Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till företag eller IT-leverantörer som vi samarbetar med men kommer aldrig sälja dina personuppgifter. Vi kan även komma att lämna ut dina personuppgifter till myndigheter om nödvändigt för att förebygga och uppmärksamma bedrägerier, andra brott eller tekniska- och säkerhets problem.

För att kunna erbjuda Klarnas betalningsmetoder kan vi i kassan skicka dina kontakt och beställningsuppgifter till Klarna. Detta för att Klarna ska kunna bedöma om du är kvalificerad för deras betalningsmetoder och för att skräddarsy dessa betalningsmetoder för dig. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med: https://www.klarna.com/international/privacy-policy

Hur skyddar vi dina personuppgifter?


Intresseavvägning

För att vi ska kunna skicka ut relevant information så som erbjudanden och påminnelser genom e-post eller telefonnummer behöver vi spara dina personuppgifter i vårt kundregister två år efter senaste köp.
Personuppgifter som vi då sparar är namn, telefonnummer, E-postadress och hemadress.

Bokföringslagen

För att vi ska försäkra oss om att vi följer bokföringslagen behöver vi spara dina personuppgifter i kundregistret så länge som vi är skyldiga.
Personuppgifter som vi då sparar är namn, telefonnummer, E-postadress, hemadress, köpta tjänster och produkter, betalreferens och IP- adress.

Konsumentköplagen och distanshandelslagen

För att vi ska kunna ge dig support samt hantera reklamationer behöver vi spara dina personuppgifter i kundregistret i minst tre år efter ditt senaste köp.
Personuppgifter som vi då sparar är namn, telefonnummer, E-postadress, hemadress, köpta tjänster och produkter, betalreferens och IP-adress.

Dina rättigheter enligt GDPR


Om du vill utnyttja dina rättigheter ska du kontakta oss via E-post till info@dacksmart.se
Du måste maila från den E-post som du har använt hos oss samt ange ditt telefonnummer så att vi kan identifiera dig.

Däcksmart Fordonsservice Sverige AB

Orgnummer: 559255-8745


Köpvillkor
Integritetspolicy

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att skicka ett mail till oss på info@dacksmart.se